Beszélgetések és történetek

Riporta

Riporta#33 - "Friderikusz tavaly dühösen hívott fel" Szalay Dániel

2021. november 07. - riporta

A Riporta reakcióvideója Friderikusz Sándor első közleményéről: https://youtu.be/aVrQmwFFPbY A Friderikusszal kapcsolatos ügy eddig megjelent cikkei a media1.hu-n: Friderikusz Sándor | Media1 A Riporta Patreon-oldala: https://www.patreon.com/riporta A Riporta Podcast fontosabb elérhetőségei: https://linktr.ee/Riporta A beszélgetést 2021. 11.04-én rögzítettem a Dover Nyelviskolában.
Podcasten a hosszabb verzió:


Szalay Dániel, a media1.hu alapító-főszerkesztője a vendégem ebben a rendhagyó Riporta adásban. A műsor első felében természetesen arról beszéltünk, hogy mit érdemes tudni a kifligate-ként elhíresült ügyről, Szalay Dániel hogyan élte ezt meg és mit gondol az esetről. A Youtube-on látható vágott verzió második felében a Spirit FM és Klubrádió közötti frekvenciaharcról és arról beszélünk, hogy Szalay Dániel ezt hogyan élte meg. Patreonon fent van egy, a Youtube-verzónál több mint kétszer hosszabb, 80 percet meghaladó videó is, amelyet már akár 1 dollárért is meg lehet nézni és hallgatni rengeteg más, eddigi extra tartalommal együtt. Ezzel majdnem megegyező hosszúságú a beszélgetés audióváltozata, amelyet az összes podcast-platformon meg lehet hallgatni teljesen ingyen. A beszélgetés további témái (Patreonon és podcasten): Szalay Dániel előélete Friderikusszal Spirit vs. Klubrádió Puzsér Róbert Vélemény vs. Hír a media1.hu-n Sixx Milyen oldalon áll a media1.hu? Mennyiben változna a media1.hu egy esetleges kormányváltás esetén? Túlsúlyban a kormányközeli rádiók? "Virágozzék ezer virág" Hírrádió nincs vidéken? A médiapiac átrendeződése - podcastek, rádiók, eltűnik-e a TV? A TV-k már videós tartalmakat gyártanak Mely műsoroknál fontos az egyidejűség? Dániel hogyan bírja ezt a médiatúlfogyasztást? Miért váltott ilyen sokszor munkahelyet? Médiafogyasztási szokások Minek várja a második évadát? Hogyan szerez munkatársakat?
SHOW LESS

 

A bejegyzés trackback címe:

https://riporta.blog.hu/api/trackback/id/tr9116748958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása